KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

78. Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár

78. Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár

blogeditor 2017.09.21.

Idén szeptemberben már 78. alkalommal rendezték meg az Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásárt,

melynek célja az volt, hogy szakmai szempontból mutassa be a hatékony, környezettudatos vállalkozásokra, kis- és őstermelőkre épülő mezőgazdaságot, és annak értékeit és eredményeit megismertesse a szakmával és a nagyközönséggel is.

eletkepek_026_0_copy.jpg

A kiállítás kistermelői koncepciója ezúttal Magyarország tájegységeit jelenítette meg (pl. a Jászság, a Kiskunság, a Nagykunság, Palócföld, Mezőföld stb.), bemutatva azok gasztronómiai kínálatát, jellemző termékeit ízeit.

 

A PLANB biztosította a rendezvény helyszínén közreműködő hostesseket, akik többek között a regisztrációban és az eligazításban segédkeztek, illetve rendelkezésre álltak az információs pultnál.

 elo_szovet_alapitvany_online_08_0_copy.jpg

A 78. OMÉK alkalmat adott arra is, hogy a határon túli termelők bemutatkozhassanak, illetve remek alkalom volt arra, hogy kapcsolatot alakíthassanak ki a szektor anyaországi részével is.

 

Bár az OMÉK a szakma és a nagyközönség minden rétegének szólt, 2017-ben még nagyobb hangsúlyt fektettek arra, hogy a főiskolás, egyetemista korosztály érdeklődését felkeltse. A programok bizonyos szakkollégiumok számára pályázati lehetőséget biztosítottak, illetve hallgatói konferenciáknak is teret adott.

süti beállítások módosítása