KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

75 millió forintnyi adományt gyűjtött a Segélyszervezet az RTL Klub Fókusz című műsorával közösen

75 millió forintnyi adományt gyűjtött a Segélyszervezet az RTL Klub Fókusz című műsorával közösen

blogeditor 2017.01.02.

Ismét sikeresen zárult az RTL Klub és az Ökumenikus Segélyszervezet közös, év végi adománygyűjtése.

A piacvezető csatorna Fókusz című műsorának december 28-ai élő különkiadásában a 1353-as adományvonalra több, mint 65 millió forint értékű pénzadomány és felajánlás érkezett, melyet az RTL Magyarország idén is 10 millió forintos támogatással egészített ki.

img_3553_gyerekkaracsony_csepel_20161218.jpeg

Az Ökumenikus Segélyszervezet advent első vasárnapjától kezdve egészen az év végéig tartó jótékonysági akció révén gyűjti össze évről-évre a szükséges támogatást, hogy az ünnepeken túl, a hétköznapokban is segíteni tudja a nélkülöző és bajbajutott családokat.

Az RTL Magyarország már évek óta sikeresen működik együtt a segélyszervezettel a szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtésben. Ennek keretében idén, december 28-án az RTL Klub Fókusz című műsora ismét egy élő különkiadással jelentkezett. Az adománygyűjtő adásban valóságos példákon keresztül mutatták be, hogy az Ökumenikus Segélyszervezethez érkező pénzadományok hogyan válnak valódi segítséggé. A műsorban természetesen az RTL Klub sztárok bevonásával is adakozásra buzdította a nézőket, hogy a Segélyszervezeten keresztül minél több rászoruló kaphasson ételt, otthont és esélyt a szegénységből való kitörésre.

Az idei rendkívüli adománygyűjtési akció során a 1353-as adományvonalra a Fókusz különkiadása alatti alig egy órában összesen 65 millió forint értékű felajánlás érkezett az Ökumenikus Segélyszervezet javára, melyet az RTL Magyarország ezúttal is további 10 millió forinttal egészített ki. A műsor hatására azóta is folyamatosan érkeznek újabb és újabb felajánlások. A Fókusz jótékonysági műsorának támogatója a Cordia és az E.ON Hungária.
Az adománygyűjtést a PLANB Magyarország szervezte.

süti beállítások módosítása