KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

Őszi gasztrokaland a Spirit Hotelben

Őszi gasztrokaland a Spirit Hotelben

blogeditor 2017.09.14.

Az Ízek, Séfek, Élmények elnevezésű eseménysorozaton az együttműködést a PLANB szervezte meg, és ebből az alkalomból a gasztrokaland sztárséfjeit is megszólaltattuk.

 fb_10_sef_1200x550.jpg

 

Gianni Annoni, Bíró Lajos, és Bernáth József mind kihangsúlyozták a hagyományos magyar konyha értékeit, hiszen, mint mondták, fontos, hogy a vendéglátók megmutassák a helyi különlegességeket, értékeket, helyi alapanyagok használatával, hogy közvetlen élményt nyújtsanak.Képtalálat a következőre: „spirit hotel gianni”

Ugyanakkor mind beszéltek arról, hogy fontos, hogy ha egy szálloda, mint a Spirit Hotel is, az egészséges életmódra helyezi a hangsúlyt, az ételei is egészségesek legyenek. Ahogy Gianni is mondta “Fontos, hogy a magyar konyha is megtalálja a saját megújulásának útját. Például gondoljunk kicsit másképp a pörköltre: az eredeti ízek megőrzése mellett felszolgálhatnánk ezt az ételt kisebb adagokban, lehetne csinosabb a tálalása, és készülhetne kevesebb zsírral is – és máris sokkal jobban megfelelne a mai igényeknek."Képtalálat a következőre: „spirit hotel bernáth józsef”

Bernáth József szintén szeretné látni a fejlődést a területen, a hagyományok megőrzését, de modern, egészségesebb csavarokkal. Bíró Lajos meglátása szerint is ez a helyes irány, mint tapasztalta “A nyugati társadalom a könnyebb ételekhez van szokva, és azt látom a saját munkásságomon keresztül, hogy az újragondolt hagyományos ételek, amikbe egy kis trükköt teszünk, nagyon kelendőek. Egészségesebb, könnyebb és kisebb adagokban felszolgált ételekre vágynak a külföldiek tapasztalataim szerint, és a hagyományos magyar fogásokat is ilyen feldolgozásban szeretnék látni.

 

A Spirit Hotel a kulináris élmények mellett csodás fürdőjével és elképesztő, spirituális rituálékkal egybekötött modern gyógykezelésekkel is várja az érdeklődőket.

süti beállítások módosítása