KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

Groupama Aréna

Groupama Aréna

blogeditor 2015.12.21.

A Groupama Aréna Európa egyik legmodernebb multifunkciós létesítménye, amely alkalmas sport-, kulturális, üzleti és magánrendezvények lebonyolítására is. Az aréna a Ferencvárosi Torna Club (FTC) otthona, hazai és nemzetközi futballmérkőzések, valamint több tízezer fős rendezvények helyszíne is egyben.

groupama_arena.jpeg

2015-ben az Aréna elnyerte a világ legjobb stadionjának járó díjat, a The Stadium Business Awards első helyét, maga mögé utasítva a San Franciscó-i Levi's Stadiumot, a szingapúri Singapore Sports Hub-ot, a moszkvai Otkrityije Arénát, a brazíliai Allianz Parque-t, valamint a bilbaói San Mamés stadionját.

Amellett, hogy a stadion a világ élvonalába tartozik, multifunkciós rendezvényközpont funkciója miatt képes arra, hogy önfenntartó módon működjön saját bevételeiből. A stadion hivatalos üzemeltetője a Lagardère Unlimited Stadium Solutions Kft. (LUSS Kft.), mely egyben a Ferencvárosi Torna Club marketing ügynökségeként is működik. A PLANB büszkén vállalta a világ egyik legmodernebb stadionjának public affairs és szponzorációs menedzsment feladatainak ellátását.

További információ: http://www.groupamaarena.com

süti beállítások módosítása