KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

Nyáron itt a Brain Bar Budapest!

Nyáron itt a Brain Bar Budapest!

blogeditor 2015.03.09.

2015 nyarán, június 4-6. között kerül megrendezésre a Brain Bar Budapest inspirációs fesztivál, melyet a Design Terminál, a We Love Budapest és az Akvárium Klub szervez közös együttműködésben, a  Magyar Telekom főtámogatásával. A PlanB az esemény public affairs feladatait látja el.  A szervezők célja olyan formabontó gazdasági fórum létrehozása, ahol tabuk és konvenciók nélkül nyílik lehetőség a közeljövőt meghatározó trendek közösségi hatásainak megvitatására.

bbb_1.jpg
 A Brain Bar Budapest Kelet-Közép-Európa legnagyobb inspirációs fesztiválja, ahol a résztvevők közösen gondolkodnak a jövőnket alakító, technológia által vezérelt változásokról – mint az emberek és a robotika, az urbanizáció és a vidéki életforma, vagy éppen a szingularitás és a vallás kapcsolata. A nemzetközi eseménysorozat programjában előadások, viták és kerekasztal beszélgetések váltják majd egymást, vezető technológiai szakemberek és a tudomány képviselői, véleményvezérei felszólalásával. A rendezvény célja megmutatni, hogy a változásokat nem csak követni lehet, hanem aktívan formálni is.

 A Brain Bar Budapest fő helyszíne az Erzsébet tér, ahol az Akvárium Klub valamint a Design Terminál tereiben 3 helyszínen folyamatosan zajlanak az események, kiegészülve egyedi, különleges karakterű helyszínekkel és az eseményt vizualizáló élményprogramokkal Budapest belvárosában.

süti beállítások módosítása