KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

Influenza ellenes kampány a megelőzésért

Influenza ellenes kampány a megelőzésért

blogeditor 2013.01.29.

2012 óta minden év elején kerül megszervezésre az országos influenza ellenes népegészségügyi kampány. Az első ilyen akciót az Országos Tisztiorvosi Hivatal az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kezdeményezése nyomán valósította meg hazánkban a PLANB szervezésében.

img_5958.jpg

A kampány a járványra történő felkészülés fontosságára hívja fel a lakosság figyelmét, illetve tanácsokkal és információkkal látja el azokat is, akik már esetleg elkapták a fertőzést.

Az országos influenza ellenes kampány finanszírozása kizárólag vállalati társadalmi felelősségvállalás programként (CSR), állami forrás bevonása nélkül, nagyvállalatok szponzorációjával valósul meg. Ügynökségünk feladata a szponzorok, média partnerek és társadalmi együttműködő partnerek szervezése is.

A kampányt minden évben kommunikációs felületekkel segítik a legnagyobb hazai közlekedési vállalatok is, hiszen az influenza könnyen terjed tömegben, zárt légtérben így a közlekedési eszközökön is. Ezért az influenza járvány elleni védekezéshez minden évben csatlakozik a Magyar Államvasutak, a Budapest Airport, a Volánbusz és a Budapesti Közlekedési Központ is, hogy így segítsék a járvány kialakulásának megakadályozását.

Az országos influenza ellenes népegészségügyi kampányokat az ANTSZ Országos Tisztiorvosi Hivatal kezdeményezte.

Kiemelt támogatói a Domestos, a Baba Szappan és a SPAR áruházlánc.

A kampány együttműködő partnerei a Baba szappan, a Domestos fertőtlenítőszer család, a Spar áruházlánc, valamint gyógyszertárak és gyógyszergyártó vállalatok is.

További információ: influenza.blog.hu


 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása