KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

RTL Klub Fókusz jótékonysági adománygyűjtő különkiadás

RTL Klub Fókusz jótékonysági adománygyűjtő különkiadás

blogeditor 2016.12.08.

Idén 21. alkalommal indul útjára az Ökumenikus Segélyszervezet országos pénzadománygyűjtése.

img_9550.jpg

Az advent első vasárnapjától év végéig tartó jótékonysági akció a Segélyszervezet egész éves tevékenységéhez és működéséhez szükséges támogatást gyűjti össze.

A kampány részeként december 28-án, 19 órától az RTL Klub Fókusz című műsora 50 perces élő különkiadással jelentkezik, amelyben különböző történeteken keresztül ismerhetjük meg a Segélyszervezet munkáját.

A Fókusz különkiadása évek óta a leghatékonyabb formátum, amely a kereskedelmi televíziók nézettségére alapozva viszonylag rövid időn belül nagy összeghez juttathatja a Segélyszervezetet és rajta keresztül a rászorulókat. A műsorban és az adománygyűjtésben nagy segítséget nyújtanak az RTL Klub műsorvezetői és sztárjai, akik személyesen is buzdítják a nézőket a 1353-as adománygyűjtő telefonszám felhívására.

2015-ben az Ökumenikus Segélyszervezet működésének 25. évfordulójának alkalmából az RTL Klub csatornáján adománygyűjtő showműsorral jelentkeztünk. Az élő adást Lilu és Istenes Bence vezette. Az este folyamán fellépett a 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi, továbbá Fluor Tomi, Papp Szabi és Deego, Wolf Kati, Horányi Juli a The Biebers-szel, Palya Bea, Oláh Gergő és Nika, Nótár Mary és LL Junior, Zséda, valamint a Hungary’s Got Talent győztes csapata, a Dirty Led Light Crew.
A stúdióban vendégként volt jelen többek között Orbán Ágnes, a Konyhafőnök harmadik évadának győztese, Hegedűs Hanga, a Konyhafőnök Junior győztese és Bereczky Balázs, a műsor döntőse, Keresztes Ildikó és Baricz Gergő, a Fókusz műsorvezetői, az Éjjel-Nappal Budapest szereplői és válogatott vízilabdázók.
A másfél órás élő showműsor ideje alatt 110 millió forint felajánlás érkezett az adománygyűjtő vonalakra.

süti beállítások módosítása