KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

Jó hangulat és óriási torta Gamáson

Jó hangulat és óriási torta Gamáson

blogeditor 2016.10.20.

Szívünknek kedves programon vettünk részt ezen a héten Gamáson, lezajlott a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program hivatalos átadó ünnepsége.

planb_blogra.jpg

A tanévnyitóra mind az öt - programban kiválasztott - iskola mosdója elkészült, a hivatalos átadóra eljöttek a támogatók, a KLIK és a minisztérium képviselői is a somogyi iskolába. Az oktatási intézmény igazgatója, Jeszenszky Gábor, az egész tanári kar tagjaival és a gyerek is nagyon készültek a rendezvényre a szíves vendéglátás mellé hangulatos kis műsort is összehoztak a támogató cégek átadóra érkező képviselőinek. Az ünnepségre eljött és beszédet is mondott Dr. Tuzson Bence, kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, aki hangsúlyozta, „Egy ország csak összefogással működhet és ugyanez igaz a kisközösségek feladataira is. Az a legfontosabb, hogy olyan körülményeket teremtsünk a gyerekek számára, ahol jól érezhetik magukat és valódi közösséggé kovácsolódva, ők maguk is ezen az úton járhatnak.

Aranyi László az Unilever Magyarország Kft. kategória menedzsere is jó hírekkel szolgált, azt mondta: „Az Unilever számára mindig fontos volt a társadalmi felelősségvállalás. A Domestos márka számára különös jelentőségű a tiszta környezet, nemcsak otthon, hanem az iskolákban is, éppen ezért a programot folytatjuk.”

A felújítási munkákért felelős és a program főtámogatója a Market Csoport leányvállalatának, a Market Épületszerviz Kft. ügyvezető igazgatója, Pálffy Zsolt elmondta „Amit a mosdókban látunk, az több mint csempe, mosdó és szaniter. Az elkészült mosdó az összefogás, a befektetett munka és segítő szándék jelképe, amely remélhetőleg jó példával szolgál, hogy a következő években még több iskola mosdója megújulhasson.

A gyerekek műsora, a köszönő beszédek és biztató szavak után egy óriási tortával ünnepeltük meg a közös munka sikerét a gamási iskolában.

A program támogatói a Market Építő Zrt., a Nők Lapja Café, a Zalakerámia, a Stiebel Eltron, a Mapei, a Geberit, a Trilak, valamint az SCA, a Sanex Pro Kft. és az Ökumenikus Segélyszervezet.

süti beállítások módosítása