KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

Jó mulatság a közös sütés

Jó mulatság a közös sütés

blogeditor 2016.09.19.

_mg_8214.jpg

Fantasztikus hangulatú, amolyan csajos konyhai napot tartottunk nemrég, ahol a Teka képviselőivel és szakácsaival együtt a kiválasztott háziasszonyok is kipróbálhatták a konyhai sütők új generációjának előnyeit.

Teka Hydroclean® technológiával ellátott HL sütőjéért minden háziasszony odavolt! Az együtt készített étel gyönyörűen, egyenletesen sült ropogósra a Teka sütőjében, ráadásul az előre meghatározott, könnyen kezelhető beállítások és menük segítségével minimális zsiradék felhasználásával készült el az étel. A részvevő hölgyekkel egyetértve üdvözöltük a Teka fejlesztését, melynek köszönhetően többé nem kell aggódni a végeredmény miatt, az ételek és sütemények minden oldalról szépen, egyenletesen sülnek és pirulnak meg.

A gyors funkciók és a könnyű kezelhetőség mellett vendégeink nagyra értékelték a Teka Hydroclean® technológiáját, melynek köszönhetően minimálisra csökkenhet a sütés utáni takarításra fordítandó idő. Az ökológiai tisztító rendszernek köszönhetően egy pohár vízzel, kevesebb, mint fél óra alatt erőfeszítés nélkül tisztítható meg a sütő felülete. A funkció kiválasztásával és elindításával gőz képződik a kamrában, ez lecsapódik a sütőtér belső falain, így a sütés közben keletkezett szennyeződés leválik a felületről, így tisztítása könnyebb.

Győződjetek meg róla, milyen jó hangulatban sütöttünk együtt a Teka HL sütőjében, nézzétek meg a közös programon készült videónkat!

süti beállítások módosítása