KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

MAGYAR TERVEZŐK KOLLEKCIÓI A SPIRIT HOTELBEN

MAGYAR TERVEZŐK KOLLEKCIÓI A SPIRIT HOTELBEN

blogeditor 2017.12.11.

img_1810.jpgA pihentető wellness élmény mellett a Spirit Hotel magyar tervezők egyedi Pop-Up kiállításával várja vendégeit december 7 és 9 között. 

A Spirit Hotel Thermal Spa különleges meglepetéssel készül a hotelben pihenőknek és a magyar divat kedvelőinek december 7 és 9 között.

A SPIRIT XMAS POP-UP design vásáron a vendégek 7 magyar tervező – Agneskovacs, Rienne Creations, Alma Abonyi, Konsanszky, Celeni, CAKO és a Pakamé - szelekcióiból válogathatják ki a tökéletes ajándékot szeretteiknek, miközben igazi adventi környezetben hangolódhatnak az ünnepekre.

A Spirit Hotel Thermal Spa filozófiája az élményteli pihenésen, az exkluzív környezeten és a gyógyító vizek kényeztető ölelésén alapul. A sárvári luxushotel a hagyományos szálloda-élményeken túl olyan egyedi lehetőségeket biztosít vendégeinek, amikben a kiemelkedő minőségű magyar prémiummárkák mellett a hazai tehetségek is teret kapnak: az egyedi stílus és design nem csak a hotel kialakításában jelenik meg, de a SPIRIT XMAS POP-UP kezdeményezésén keresztül is – hiszen a Spiritben a test és lélek egyaránt összhangba kerülhet egymással.

 

Az együttműködés megszervezéséért a PLANB volt a felelős.

süti beállítások módosítása