KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

2015 legsikeresebb jótékonysági műsora lett a „szeretet. éhség. – Összefog az ország

2015 legsikeresebb jótékonysági műsora lett a „szeretet. éhség. – Összefog az ország

blogeditor 2016.01.15.

December 28-án este másfél óra alatt 110 millió forint felajánlást gyűjtött a rászorulók részére az RTL Klub.
A gálaműsor célja az Ökumenikus Segélyszerkezet éves karitatív munkájához kapcsolódó pénzadománygyűjtés, a szervezet jótékonysági tevékenységeinek bemutatása és a Segélyszervezet ismertségének növelése volt.  A műsor hagyományteremtő módon a jótékonysági televíziós produkciók műfaját szeretné új alapokra helyezni hazánkban. A riportok mellett stúdió beszélgetések és show elemek váltották egymást, az adománygyűjtést a csatorna vezető arcai segítették személyesen vagy kampányfilmeken keresztül. A gálaműsort az RTL Klub a karácsonyi időszakban az esti filmek szüneteiben promótálta. A segélyszervezet munkájának bemutatását a televízió csatorna aktuális műsorai, a Fókusz és a Minden Reggel készítette elő. Az adománygyűjtést a műsorban fellépő minden sztár saját social média felületeivel is segítette.

img_9230.jpg

A televíziós produkció megvalósulását az E.ON Hungária Zrt. mint főtámogató és a Tesco-Global Zrt. mint támogató szponzorálta. A gálaműsor megvalósításáért felelős ügynökség a PlanB volt.

Az este folyamán fellépett a 2014-es X-faktor győztese, Tóth Andi, továbbá Fluor tomi, Papp Szabi és Deego, Wolf Kati. Horányi Juli a The Biebers-szel, Palya Bea, Oláh Gergő és Nika, Nótár Mary és LL Junior, Zséda, valamint a Hungary's Got Talent győztes csapata, a Dirty Led Light Crew. A stúdióban szintén számos sztárvendég közreműködött, többek között Orbán Ágnes, a Konyhafőnök harmadik évadának győztese, Hegedűs Hanga, a Konyhafőnök Junior győztese és Bereczky Balázs, a műsor döntőse, Keresztes Ildikó, a Fókusz műsorvezetői, Gönczi Gábor ás Barabás Bea, illetve válogatott vízilabdázók.

DEDecember 28-án este másfél óra alatt 110 millió forint felajánlást gyűjtött a rászorulók részére az RTL Klub.

A „szeretet. éhség. – Összefog az ország” gálaműsor célja az Ökumenikus Segélyszervezet éves karitatív munkájához kapcsolódó pénzadománygyűjtés, a szervezet jótékonysági tevékenységeinek bemutatása és a Segélyszervezet ismertségének növelése volt. A műsor hagyományteremtő módon a jótékonysági televíziós produkciók műfaját szeretné új alapokra helyezni hazánkban. A riportok mellett stúdióbeszélgetések és show elemek váltották egymást, az adománygyűjtést a csatorna vezető arcai segítették személyesen vagy kampányfilmeken keresztül. A gálaműsort az RTL Klub a karácsonyi időszakban az esti filmek szüneteiben promotálta. A Segélyszervezet munkájának bemutatását a televíziós csatorna aktuális műsorai a Fókusz és a Minden Reggel készítette elő. Az adománygyűjtést a műsorban fellépő minden sztár saját közösségi média felületeivel is segítette.

A televíziós produkció megvalósulását az E.ON Hungária Zrt. mint főtámogató és a Tesco-Global Zrt. mint támogató szponzorálta.

- See more at: https://www.mediapiac.com/marketing/Sikeresen-zarult-a-szeretet-ehseg/21179#sthash.Q11uuJAr.dpuf
süti beállítások módosítása