KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

Gombold újra! öltözéktervezői pályázat

Gombold újra! öltözéktervezői pályázat

blogeditor 2014.10.04.

2010-ben a Design Terminál szervezésében indult el a Gombold Újra öltözéktervezői pályázat és divat show, ahol fiatal magyar divattervezők mutatták be a közönség és a média számára aktuális kollekciójukat. A rendezvény alapvető célja az volt, hogy a hazai pályakezdő fiatal tervezők lehetőséget kapjanak arra, hogy megmutathassák magukat a szakma és a közvélemény előtt és így könnyebben tudják elkezdeni hivatásukat.

gombold.jpeg

A PLANB szponzorációs management feladatok ellátásával és public affairs ügynökségként segítette a kezdeti években a Gombold Újra! projekt elindítását, felépítését.

Büszkék vagyunk rá, hogy mára már a program Közép-Európa legnagyobb ilyen jellegű rendezvényévé fejlődött és Central European Fashion Days elnevezéssel Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Horvátországban és Szerbiában is működik. A Gombold Újra! pályázat és divat show továbbra is a magyar tervezők és designerek számára jelent egyedülálló lehetőséget a bemutatkozásra Central European Fashion Days részeként.

A Gombold Újra! pályázatot és divat showt, valamint a Central European Fashion Days-t a Design Terminál hozta létre a magyar állam és szponzorok segítségével.

Kiemelt támogatók: Mercedes-Benz, Kevin.Murphy, Jana, Vodafone.

További információ: http://mbfw-centraleurope.com