KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

India nagykövete személyesen is népszerűsíti a jógát a Spirit Hotelben

India nagykövete személyesen is népszerűsíti a jógát a Spirit Hotelben

blogeditor 2016.10.05.

Rahul Chhabra és felesége, Kavita Chhabra, a jóga nagykövete üdvözli, hogy hazánkban is egyre népszerűbb a tradícionális jóga. „A jóga maga az élet, feloldja a bennünk lévő feszültséget és felszabadítja a rejtett energiákat, így segítségével uralmunk lehet testünk és lelkünk változásai felett.” - mondta el a nagykövet sárvári Spirit Hotel Thermal Spa***** jóga hétvégéjén.

rahul-chabbra1.jpg
 A kétnapos rendezvényen Magyarország elismert jóga oktatói tartottak előadásokat és tréningeket, a hétvége díszvendége pedig Rahul Chhabra, Magyarország indiai nagykövete volt, aki a hagyományos indiai jóga üzenetét hozta el a szálloda vendégeinek.
 
Rahul Chhabra nagykövet örömmel fogadta a Spirit Hotel meghívását. Ahogy mondta, nagyon boldoggá teszi, hogy Magyarországon egyre népszerűbb a jóga és a hozzá kapcsolódó spirituális szemlélet. A nagykövet, aki feleségével, Kavita Chhabra asszonnyal érkezett Sárvárra, lelkes rajongója a magyar gyógyfürdőknek, de még soha nem járt Sárváron. Ezért külön örült, hogy a Spirit Hotel Thermal Spa vendéglátásának köszönhetően most a szálloda értékes termálvízét is megismerhette. Nagy örömünkre szolgál, hogy munkánkkal hozzájárulhattunk a nagykövet úr látogatásához a Spirit Hotelben.

A szálloda jóga hétvégéjén a belső béke, valamint a mentális és fizikális harmónia megteremtése volt a cél. A  hétvége két tréner előadója Sárig Hajnalka és Berki Viktória voltak, akik koreográfiás órákkal, SpinalDance oktatással és speciális gerinctréninggel is várták a látogatókat.

süti beállítások módosítása