KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

Idén is elindult a Mosdófelújítási Program!

Idén is elindult a Mosdófelújítási Program!

blogeditor 2016.02.08.

Segítse szavazátával az Önnek legszimpatikusabb iskolát!

A program tavalyi sikere után, idén is folytatódik a mosdófelújítás, újabb hátrányos helyzetű iskolák mosdóhelyiségei válnak majd szebbé és higiénikusabbá a következő tanévkezdésre a Domestos jóvoltából.

planb_blog_1.png

 

Szakemberek szerint már gyermekkorban el kell kezdeni kialakítani a megfelelő higiénés szokásokat, ezek elsajátításában pedig az iskolának is kiemelkedő szerepe van. Ezért a Domestos márka kezdeményezése, az Iskolai Mosdófelújítási Program fő üzenete is a higiénés szokások kialakítására hívja fel a figyelmet, hiszen ha az egészséges környezet iránti igény már gyermekkorban kialakul, gyermekeink felnőve maguk is átadhatják azokat saját gyermekeiknek.

A tavalyi évben megvalósított adománygyűjtéshez hasonlóan az Unilever Domestos márkája idén is minden, 2016. február 1. és április  30. között Magyarországon, kiskereskedelmi forgalomban értékesített Domestos termék után 5 forintot fordít általános iskolai mosdók felújítására. Így tehát akár Ön is hozzájárulhat rászoruló iskolák mosdóinak felújításához, ha Domestos terméket vásárol.

Az idei kampány során szavazással dől el , hogy a kiválasztott 10 hátrányos helyzetű kistelepülés általános iskolája közül melyik 3 iskola mosdóhelyiségei újulhatnak meg biztosan. A szavazás 2016. február 1-től április 30-ig tart, Ön is leadhatja voksát a Domestos weboldalán.

A tíz közül a 3 legtöbb szavazatot kapó iskola mosdói biztosan felújításra kerülnek, a Domestos termékek vásárlásából befolyó összeg pedig remélhetőleg ennél is több iskola mosdóinak felújítását teszi lehetővé.

süti beállítások módosítása