KOMMUNIKÁCIÓ
ÉS MANAGEMENT

Mozgás Éjszkája

Mozgás Éjszkája

blogeditor 2015.06.05.

2015 júniusában, második alkalommal került megrendezésre a Mozgás éjszakája ingyenes tömegsport rendezvény Budapesten. Ezen az estén egész éjszakára lezárásra kerültek a főváros legszebb részei, hogy ott az emberek különböző sportokat próbálhassanak ki a sárkányhajózástól a street workoutig. A rendezvényre minden évben több tízezer ember látogat el, hogy új sportokat próbáljon ki, vagy csak azért, hogy kajakozhasson a városligeti tóban, vagy végig futhasson Budapest legnagyobb sugárútján.

mozga_s_e_jszaka_ja.jpeg

Az egészségmegőrzéssel, táplálkozással és életmóddal foglalkozó társadalmi és civil szervezetek tanácsadással és szűrésekkel, tesztekkel álltak az érdeklődők rendelkezésére. Este 9-órától egészen hajnali 4-ig fiataloknak és időseknek, amatőröknek és sportolónak is szerveztek programokat a különböző sport szakosztályok, civil szervezetek és sport klubok, hogy mind több embernek csináljanak kedvet a mindennapos mozgáshoz.

A Mozgás éjszakájának fővédnöke az Európai Unió oktatásért, kultúráért, ifjúságpolitikáért és sportért felelős biztosa, Navracsics Tibor volt, aki személyesen köszöntötte a Hősök terén megjelent több mint húszezer embert.

Ügynökségünk feladata a tömegsport rendezvény teljes körű megszervezése és lebonyolítása volt.

A rendezvény a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet fejlesztése, amelyet a Nemzeti Erőforrás Minisztérium felügyel. Az esemény teljes egészében Európai Uniós forrásból valósult meg.

 További információ: www.mozgasejszakaja.hu

süti beállítások módosítása